Blickar framåt

Jag har känt på senaste hur fruktansvärt meningslöst allting är. Hur livet suger, hur mänskligheten suger, hur allting suger. Jag har önskat att jag får försvinna, önskat att alla ska dö. Varit nära att spotta folk i ansiktet pga den avsky jag har känt mot mänskligheten. Men jag har insett att jag inte kan ha det så. Jag har helt fantastiska människor i mitt liv som jag tänker hålla otroligt hårt i. Jag känner själv hur mycket det behövdes att ta mig tillbaka till de människor som får mig att skratta, får mig att känna mig omtyckt, får mig att må bra - men på samma gång lyssnar, ger mig råd och verkligen försöker förstå hur jag innerst inne känner mig. Jag känner att nu är det verkligen dags att ta tag i mitt liv. Undvika saker/personer som får mig att må dåligt. Försöka finna mig själv i alla dessa deprimerade tankar och på nått sätt finna en utväg. Känns som att jag på nått sätt faktiskt fyller en funktion här i livet. Att människor faktiskt vill ha mig vid min sida, vill att jag ska må bra och är villiga att lyssna när jag har någonting att säga. Det är inte så ofta det händer, att jag känner så, faktiskt. Det är länge sen jag har pratat så mycket om vad jag har gått igenom och jag känner verkligen att det har hjälpt mig. Jag känner behovet av att radera allting som på nått sätt kan få mig att må dåligt igen.Jag tänker satsa på lycka, satsa på livet. Radera saker och ting som får mig att blicka tillbaka på alla dessa oändliga ögonblick av sorg och ilska jag har gått igenom i mitt liv och på nått sätt alltid försöka se det positiva i saker och ting. Jag säger inte att jag kommer lyckas, men jag är alltid villig att försöka. Jag tar tag i mitt liv, gör saker jag finner någon slags nöje i, umgås med människor som gör mig lycklig, unnar mig saker och ting, läser böcker som jag tror kan hjälpa mig, lyssnar på musik som inte gör mig arg eller ledsen. Jag är dessutom på väg att få en kontakt person. Men mest av allt: jag blickar framåt. Jag känner att jag faktiskt är värd någonting mer än all skit jag har fått i mitt liv. Känner att jag kan göra någonting av bra av allt det här och bli en person som kan uppnå mina mål i livet. Jag tänker sätta mig ner och göra alla läxor, göra alla rest uppgifter jag har, gå ut gymnasiet med tillräckligt mycket poäng och flytta härifrån. För jag har aldrig i hela mitt liv träffat så mycket avskyvärda människor som jag har gjort här i västerbotten. Men nu är det slut på det. Jag sysselsätter mig med saker jag finner värdiga min tid, personer som faktiskt förtjänar mig, saker som gör mig gott här i livet och saker jag faktiskt kan njuta av själv. Det kommer ta tid, jag kommer bryta ihop åtaliga gånger, men jag ska klara det.

Avslutar med att citera David Pelzer:

- Glöm aldrig hur dyrbart livet är, och ta det inte för givet. Kom ihåg att allt kan förändras på ett ögonblick.
- Kom alltid ihåg vad som verkligen är viktigt för dig.
- Låt dig inte uppslukas av tidigare negativ erfarenhet.
- Lär dig att följa ditt samvete.
-Slut dig inte inom dig själv.
- Ju längre du skjuter upp det obehagliga, desto större blir problemen.
- Hitta din inre drivkraft och ge aldrig, aldrig upp den eller kasta bort den bara för att det kör ihop sig.
- Inse att ingen och ingenting hindrar dig från att förverkliga dina drömmar. Du behöver bara inrikta dig på det du strävar efter och vilja ha det ännu mer.
- Lär dig att känslomässigt rensa ut det som verkligen plågar dig, istället för att samla problemen på hög.
- Oavsett vilka svårigheter som dyker upp, behåll inställningen att du ska och måste lyckas.
- Om du redan har överlevt tuffa tider i det här stadiet av ditt liv, borde du verkligen ha förmågan att åstadkomma vad som helst.


The rise of evil

Det går bra nu
Kompis, det går bra nu

Minns inte när jag skrattade så mycket som jag har gjort nu under min Göteborgs resa och under helgen. Minns inte att det fanns så otroligt sköna människor kvar i Umeå, med så dålig humor och så roliga påhitt. Men det är underbart. Speciellt då man är övertrött. Vet inte hur många skratt anfall jag fick bara under gårdagen. Vet inte när jag kände mig så omtyckt och välkommen senast, faktiskt. Och jag älskar det. Skolan kommer gå som en dans med det här gänget vid min sida. För helt underbara klasskamrater är det sällan man har, faktiskt. Hoppas att det här håller i sig länge, länge. Så jag hamnade back on track igen. Det behövs verkligen. Jag saknar att börja varje dag med ett leende. Men nu ska jag fan styra med det. Sluta vakna av att jag gråter och börja vakna av att jag skrattar. Helt underbart!



Bury us all

Det enda jag har gjort sen jag kom hem är att jag har sovit och gråtit. Var ner på stan ett tag för att komma bort men det hjälpte inte det heller. Fitt Umeå, fitt norrland och fitt människor som bor här.. Enda sen vi började resan hem har allting varit kaos och varit så jävla jobbigt.. Jag är i ett rejält behov av närhet och att känna mig omtyckt, älskad och behövd. Usch. Nej. Kanske börjar söka lägenhet någon annanstans och skiter i det här..

I.D.I.O.T

life is pain and pain is my life
life is pain and pain is my life



Alla är dum i huvudet. Idioter. Försvinn ur mitt liv. Så jävla less på att ta er jävla skit. Sluta spotta mig i ansiktet. Sluta sparka på mig när jag redan ligger. Försvinn.

No need for introduction

Såhär känns det just nu: "and after everything you put me through, I should of fucking pissed on you"

Better version

I am not perfect and I don't claim to be
And if that's what you wanted
Well then I'm so sorry

How about a better version of, the way that I am
How about a better version that, makes me understand
How about a better version of, the way that I am
The way I look, The way I speak,
How about a better version of me?

Tell me baby

Jag förstår inte varför jag fortfarande känner att jag måste skriva här. Egentligen borde jag nog bara försvinna från världen ett tag, reda ut alla mina tankar och känslor, inte prata med någon, inte vara i närheten av någon. Bara vara för mig själv och verkligen försöka få ordning på saker och ting. Men det går inte, för jag är fortfarande fast på jobbet. Jag bor inte själv och får inte tag på en ny lägenhet, jag behöver någon att prata med, jag måste sitta vid en dator varje dag för att försöka finna ett boende. Jag hatar att jag de senaste dagarna faktiskt har kunnat skita i allt, inte känt någonting, knappt saknat, knappt känt mig ensam. Det suger. Jag orkar inte ha det så längre. Jag orkar inte ligga och tänka på allt jag tänker på. Jag kan inte kontrollera hur jag själv tänker. Jag kan inte kontrollera vad jag inte klarar av, vad jag blir upprörd över. Det går inte, men det tror jag inte att någon förstår. Jag vet inte ens vad jag snackar om, jag är helt tom i skallen men ändå så hamnar det ord här på något sätt.

Jag saknar min sömnmedicin. Jag önskar att jag fick minnesförlust och inte kunde komma ihåg någonting dåligt som har hänt i mitt liv. Jag önskar att jag kunde radera hela det här jävla året, bränna upp det och skratta när allting försvann. Jag skräms till och med av mina egna tankar och känslor. Jag bad om att få gå ner på taket och jobba på marken igår bara pga vad min hjärna kokade ihop. Jag är alltid gråtfärdig men jag gråter aldrig (förutom i förrgår då jag fick mitt aggressions utbrott. Men det gills inte. Det var av ilska). Jag har kommit fram till att det jag känner nu inte är sorg, inte är ensamhet, saknad. Jag är inte ledsen eller upprörd. Jag är arg. Jag är så jävla arg. Jag är arg på hela världen och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag känner ett sådant fruktansvärt hat mot mänskligheten och det verkar inte bli bättre. Vad gör man när man har lust att slå ner alla som går förbi en på gatan?

Suicide season

En jävla droppe till och det svämmar över. Den som ens funderar på att höra av sig till mig och säga någonting som gör mig upprörd, bråkar med mig, startar en disskution, lägger något som helst jävla ansvar på mig kan gott och väl lika gärna överväga att aldrig mer höra av sig till mig. Jag är så FÖRBANNAT less på det här nu. Hela jävla dagen har jag varit på fittigt humör och varenda jävel som har varit omkring mig har gjort det sämre, och sen läggs det ett till jävla ansvar på mig och när jag inte kan fixa det så bryter fan helvetet lös, jag får ett aggressions utbrott, skriker, är nära på att slänga sönder min telefon, är nära på att slå sönder en ruta på dörren och det slutar med att jag sitter på toa, gråter och hyperventilerar. Så, alltså: ingen bör fundera på att ens höra av sig till mig utan goda nyheter, någonting som gör mig glad, någonting som visar att jag faktiskt betyder nått för nån, om någon för en jävla gångs skull faktiskt bestämmer sig för att jag förtjänar mer än att bli sparkad på, om någon faktiskt vill göra nått för mig eller vad som helst som inte är dåligt eller tynger ner mig ännu mer.
 
Bra, förstått. Tack för mig.

Over and out





Jag är så less på det här så kallade livet så jag lägger ner ett tag. Kanske skriver jag här, men mest troligt inte. Kommer inte finnas tillgänglig på msn och kommer inte vara aktiv på någon sida, läsa några bloggar. Om man har tur kanske jag svarar på sms, eller om det ringer. Mest troligt gör jag inte det heller.  But really, who the fuck cares?


RSS 2.0