MY LAST DAY

GO FUCK YOURSELF! ALLIHOPA! HELVETE! NI ÄR INTE PERFEKTA NI HELLER, JÄVLA IDIOTER! LÅT MIG VARA FÖR I HELVETE OCH TÄNK EFTER SJÄLV! SLUTA SKYLL ERA JÄVLA PROBLEM PÅ MIG! FITTA!!!

The sadness will never end




My fake smile is just looking for someone to please

Everyday I have the blues

Tycker den här jävla dagen kan ta slut någon gång. This ain't funny anymore.

Scared

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Andas, andas, andas
Inte bryta ihop
Tappa inte kontrollen
Djupa andetag
1 2 3 4 5 ...

Forever

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre. Känner mig så jävla hjälplös. Vill få bort humöret jag har haft i flera veckor i sträck. Orkar inte kämpa för att inte bryta ihop hela jävla tiden. Jag är så fruktansvärt jävla less på att känna mig såhär. Vet inte vad det är som händer. Varför kan jag inte bara må bra? Vad fan är meningen med att hela tiden gå runt och vara på skit dåligt humör, ha jobbiga tankar och känslor och att vara tvungen att hålla tillbaka tårarna för varenda liten grej som händer? Fan. Jag orkar inte med det här.

Funderar på att säga upp kontakten med ungdomshälsan. Tror bara dom elvispar i mitt huvud just nu och gör allting så jävla mycket jobbigare. Det är skit jobbigt att sitta och riva upp alla gamla sår, och än en gång ta om allting som har hänt från början. Det är nog det tuffaste. Sen att verkligen sitta och gräva in i mina känslor och ta fram allt det här som jag sakta med säkert har försökt bearbeta - men i ett segt tempo för att orka med. Det tar. Det är så fruktansvärt jävla jobbigt. Jag hatar att det går ut över dom jag tycker om så jävla mycket också. Dom jag älskar. Fan, så jävla meningslöst. Jag vill inte vara den jag är idag. Jag vill bara ta mig upp ur det här jävla hålet. Men jag klarar det uppenbarligen inte själv. Och jag blir bara nerputtad ännu längre ner av dom som professionellt arbetar med att hjälpa andra.
 
Nu ska jag försöka lägga dessa jävla tankar jag har hela tiden och försöka få en god natts sömn. Det behövs. Mardrömmar är det värsta som finns. Löjligt att jag typ är rädd för att sova numera med tanke på mardrömmarna jag har så jävla ofta. Fast jag minns dom som aldrig när jag vaknar. Men bara det faktum att mitt hjärta slår hårt och snabbt som fan, att jag kallsvettas och är gråtfärdig. Tror det är ett tecken på att jag borde kolla upp det här med min sömn. Eller fixa allt det här dolda i mig som gör att dom uppkommer.

Okej, nu ska jag sluta babbla. Drar bara upp mer tankar i huvudet på mig själv.

Getting away with murder

Tror bestämt jag sticker härifrån snart.

I have to pretend

KILL KILL KILL KILL KILL KILL


Perfectly broken

3e inlägget i rad. Känner att jag behöver skriva av mig. Eller skrika rätt ut. Eller slå någon. Anledningen till att jag inte skriver överhuvudtaget är för att jag inte har ett skit att skriva. Har en jävligt konstig känsla i kroppen. En känsla av att inte känna mig själv. Som att jag är en främling i mina egna ögon. På nått sätt känns det som att jag inte hör hemma här. Och då menar jag inte i livet, utan här. I det liv jag lever. Inte på det sättet att jag skulle vilja byta ut mitt liv, eller folket som finns i mitt liv. Utan mer som att jag känner mig malplacerad. Har en känsla av att det handlar om att jag egentligen inte vet vem jag själv är. Jag har en konstig förmåga att byta personlighet, men kanske är det den jag är? Tycker det är konstigt att min personlighet är att skifta personlighet efter den jag är med. Lite som en kameleont.

Tycker att jag borde känna mig själv tillräckligt bra vid det här laget så att jag faktiskt hade en aning om vem jag är. Det är underligt bara.. Kan vara olika personer från vecka till vecka med det enda som faktiskt är återkommande är den personen jag verkligen inte vill vara. Den jag inte klarar av att vara. Jag skiter i om det är tänkt att jag ska vara den personen som hela tiden hoppar på mig och överrumplar mig totalt. Jag tänker inte så och jag tänker aldrig acceptera hur jag mår eller hur jag faktiskt känner mig. Det är skit jobbigt och istället för att tampas med det på en och samma gång väljer jag att ta det bit för bit och låta det hålla på under en lång period istället. Jag struntar fullständigt i om folk tycker att jag är instängd eller att dom pikar på att jag hela tiden stänger igen när känslorna håller på att komma fram. Är det bara jag som faktiskt tycker att det inte är konstigt att jag har reagerat på det här sättet? Känns som att dom som är tänkt ska hjälpa mig med det jag går igenom istället försöker bryta ner mig totalt och ta sig igenom den mur jag har skapat för att överhuvudtaget orka ta mig igenom dagarna som går. Men det borde jag ha förstått. Klart jag måste öppna mig för att kunna få hjälp.

"Är du alltid stark Hälen?"
"Nej, men jag försöker iaf.."

Slipping into coma


Where i'm going?

"Trying to keep a level head try to keep my goals in sight
It's hard as hell in this world today 
Friends I've known for many years started acting strange
Things I cared about before seemed to fade away
Now I'm left with these questions of when a miss will change

Still I try to make it work out for the best
And I know I've gotta clean up all this mess"


RSS 2.0