Best kept secret

Jag började känns mig precis som jag gjorde förut. Tjock, äcklig, vidrig, outhärdlig. Har suttit och läst pro-ana bloggar i ett par timmar nu och samtidigt som jag känner mig lite äcklad av hur de faktiskt tänker så vet jag att jag var precis likadan förut. Jag såg upp till personer där man kunde se alla revben, där ryggraden stack ut och där höftbenen var som handtag. Jag har alltid tyckt att nyckelben och kindben är otroligt snyggt och på nått sätt saknar jag hur jag såg ut förut. Men jag avskyr att personer i min omgivning har fått mitt självförtroende att bli så dåligt som det faktiskt är, och jag avskyr att personer i min omgivning fick mig att hata mig själv, göra illa mig själv, svälta mig själv, strunta i skolan, strunta i min hälsa, strunta i allt. Det är skit jobbigt att jag fortfarande ser alla fel på min kropp när jag kollar mig själv i spegeln. Såg på ett tv program idag då ett par kvinnor skulle försöka förklara varför de alltid bär svart. Deras förklaring var att man alltid får höra att "svart gör att man ser smalare ut" och "det känns som att jag döljer mer då". Och då kom jag på att det är ju faktiskt så. Tar jag på mig en svart tajt tröja känner jag mig mycket smalare än när jag tar på mig en vit tajt tröja. Dock så skrämmer jag mig själv lite grann då jag hela tiden går fram till spegeln, drar upp tröjan, klämmer, kollar ur olika vinklar hur jag ser ut. Och jag skrämde mig själv nästan lika mycket då jag insåg att jag har gått ner så att jag väger under 60 kilo och log när jag såg det. Sen dess har jag ätit otroligt dåligt och blivit arg på mig själv då jag insett att jag har gått upp till över 60 igen. Varje morgon då jag vaknar ställer jag mig på vågen. Jag börjar fundera på om jag är tillbaka på samma spår som jag var förut. Fast det är jag inte, inte riktigt iaf. Förut åt jag 2 rostmackor och ett glas oboy varje dag efter skolan. Ingenting innan, ingenting efter. Skolan trodde att jag åt hemma och föräldrarna trodde att jag åt på skolan. Blev ett jävla liv då de tillslut kom på att jag inte åt någonstans. Jag gick till matsalen och såg på då mina klasskamrater åt och hemma sade jag att jag precis hade fikat (vilket iofs var sant, men det gills ändå inte riktigt som en ursäkt att inte äta middag). Nu äter jag väldigt, väldigt sällan någonting innan det är dags för middag (förutom nu när jag jobbar, jag höll på att svimma första dagarna för att jag inte åt något). Men middag äter jag ordentligt och det brukar slinka ner onyttigheter på kvällskvisten. En av mina arbetskamrater frågade mig hur man kunde bli smalare än smalast då jag skulle försöka förklara hur jag såg ut då jag gick i sjuan. Skit synd att jag inte kan se mig själv ur omvärldens ögon. Synd att omvärlden inte kan se hur jag ser på omvärlden. Allt är så jävla vrickat.

Bilden är på mig under en fotografering tillsammans med min storasyster. Jag tror jag gick i åttan när den togs. Sjuan kanske.


Fuck this world

Börjar dagen med huvudvärk, trött som fan, less på livet. Vad gör jag? Jag skiter i arbetet, startar ett bråk med pappa sex på morgonen och istället för att ta vara på den första soliga dagen på länge ligger jag i sängen. Kollar återvinningen och finner mindre roliga nyheter om helgen som varit. Känner hur det sticker till i ögonen och jag börjar gråta.En halvtimme senare får jag följande sms av min lillebror; "Alltid när jag ber dig om nånting får jag nedslag. Men när du ber mig om nånting så brukar det oftast bli att jag ställer upp för dig" och "Kan du vara snäll nån gång och ställa upp?". Börjar gråta hysteriskt igen och det verkar som att det inte vill sluta.


Det kanske var tänkt att vi skulle krocka med den där jävla älgen igår. Ingenting blir någonsin som jag vill och jag är så jävla less på att försöka hela tiden (när ingen aldrig visar nån jävla uppskattning, helvete!).

I don't wanna wake up today cuz every day is the same. And i've been waiting so long for things to change.

I wish that I can turn back time

I never could've seen this far
I never could've seen this coming
Seems like my world's falling apart

Yeah

Why is everything so hard
I don't think I can deal with the things you said
It just won't go away

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You'd still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all

I used to think that I was strong
Until the day it all went wrong
I think I need a miracle to make it through

Yeah

I wish that I could bring you back
I wish that I could turn back time
Cuz I can't let go
I just can't find my way
Yeah
Without you I just can't find my way

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You'd still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all

I don't know what I should do now
I don't know where I should go
I'm still here waiting for you
I'm lost when you're not around
I need to hold on to you
I just can't let you go

Yeah
Yeah

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You'd still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all
Nothing, nothing at all
Nothing at all

Who are we?

Jag var precis med om en "nära döden upplevelse". I 140km/h, i dimman, ser vi först 10 meter innan vi är på väg att krocka en älg som springer runt på e4an. Malin ställde sig på bromsen och det var fan inte långt ifrån att vi krockade. Och vet ni vad jag gjorde? Jag skrattade. Jag var inte rädd, inte nervös, inte skärrad, inte chockad, ingenting. Jag bara skrattad och satt resten av resan med ett leende på läpparna. Det känns hur konstigt som helst att jag reagerade på detta viset. Är det ett tecken på någonting? Känns som att världen ger mig tecken hela tiden på att den här världen faktiskt inte är någonting för mig..

Welcome to my life

I can't pretend that
I'm alright


Snälla, kan det inte vända snart? Jag klarar inte av att falla djupare nu. Jag vill bara att allting ska stanna upp. Inte behöva rycka till varje gång jag hör ordet 'mamma'. Slippa behöva ta hand om de som i grund och botten faktiskt skall ta hand om mig. Slippa behöva ta på mig allt ansvar för att ingen annan gör det. Att någon, någon gång, faktiskt fixade någonting för mig. Att inte behöva göra allting själv. Det är så jävla mycket jag skulle vilja bara.. slippa göra.. inte ens behöva tänka på. Men jag har inget val. Allting rasar om jag inte tar det ansvar jag faktiskt gör. Men jag börjar få nog, på riktigt. Jag måste känna att jag får något tillbaka snart. Som att jag försöker rädda hela världen, när det enda världen gör är att förstöra mig.

Även fast jag inte sade nått, så är "vad tunn du har blivit hälen" någonting som faktiskt gjorde mig glad idag.


Escape

Jag befinner mig i ett litet samhälle med stora gröna ängar, vackra villor och underbar natur (som under ytan döljer alkoholism och drogberoenden, rån, misshandel och självmord. Där allting inte är frid och fröjd som det kan verka och där dagarna rundas av med en flaska whiskey). En plats som på sommaren är så vacker. Som alltid är så fridfull och där jag mer än gärna tillbringar varma sommardagar med en skål jordgubbar och dig (men som, på kvällarna, alltid får mig att må så jävla dåligt. Där människorna inte vet ett dyft om vad sanning är, hur man är en god vän eller hur man prioriterar saker och ting i livet). Det är andra natten i rad jag är här, och det är andra natten i rad jag inte kan sova. När jag är hemma i min lägenhet, även om jag är själv, så blir jag oftast trött på kvällarna och det händer ofta att jag somnar framför tvn. Jag är helt hopplös att se film med på kvällarna då jag så gott som alltid somnar. Men här är det annorlunda. Jag har en konstig känsla i kroppen och varje kväll känns det som att jag skall tappa fotfästet totalt. Då jag ligger hela nätterna och funderar på allt mellan himmel och jord för mig själv och tillslut somnar mitt i en film av ren utmattning. Men det är nog på grund av allt jag har gått igenom i det här huset. Allt som gör så jävla ont. Det hugger i mitt hjärta att tänka tillbaka på allting, men på samma gång kan jag inte släppa nått av det jag har gått igenom.

Jag hatar allt det här tomma. Alla stora rum, brist på möbler på grund av allt utrymme, kylan, tystnaden. Hur jag hör om någon går förbi på gatan utanför. Men mest av allt hatar jag allt som finns här. Allting som påminner mig så himla mycket om mamma. Jag avskyr raggsockar, tvprogram, morgonrockar, tekoppar, hår-tufflande och allt annat som påminner mig om henne. Allting som gör det så himla mycket svårare att försöka gå vidare, försöka att inte tänka på det varje ledig sekund. Men jag har kommit fram till att det alltid kommer vara som det är nu. Att jag alltid kommer ha svårt för alla dessa grejer. Att vissa låtar och artister alltid kommer få mig att börja gråta. Hur platser kan vara så annorlunda från dag till dag, och hur dom kan betyda så himla mycket mer för en person över en natt. Allting jag gör påminner mig om henne. Ikväll har jag karvat naglarna i mig själv för att inte bryta ihop när jag har sett en begravningsscen i en film.

Men istället för att slå allt vad jag kan på en boxningsätt njuter jag av smärta. Av vassa naglar som förstör min hud och lämnar sår flera dagar efteråt. Av att vågen visar mindre än sist och att jag så gott som aldrig är hungrig längre. Av fantasier om handklovar, ögonbindlar och knivar som skulle skrämma upp de flesta. Av att tappa kontrollen helt och fastna i dimm-moln som kan liknas med en kraftig dos triangel märkta piller utan att faktiskt ha tagit något. Jag har fastnat i en värld av självdestruktivitet och skrämmande fantasier, men jag kan inte säga att jag har nått emot det.


 

Disappear

Jag försöker verkligen att hålla en god min, även fast det är så grymt mycket svårare än vad någon någonsin kommer förstå. Att hela tiden gå och bära på alla dessa frågor, alla dessa tankar och alla dessa känslor gör mig nästan galen. Allting äter upp mig inifrån och snart kommer det bara vara ett tomt skal kvar. Det kändes verkligen som att allting var på väg att vända, påväg att bli bättre. Men jag om någon borde veta vid det här laget att det faktiskt aldrig vänder. Det spelar ingen roll om tusen bra saker händer i rad. En dålig sak kan göra så mycket och så lite som en grej kan göra att allting som man har byggt upp rasar igen. Att man är tvungen att börja om från början. När allting bara rasar och man kan bara stå och kolla på.

Jag har varit så fruktansvärt glad på senaste. Göteborg var en av de grejerna jag verkligen behövde. Men jag har aldrig varit så förbannad och ledsen som jag var under den resan heller. Aldrig har en person sårat mig så mycket som du gjorde, och hur mycket det än verkar som att jag faktiskt inte tänker på det så går det inte en minut utan att just det finns i mina tankar. Och varje dag måste jag knyta nävarna hårt för att inte bryta ihop på grund av det. Varje stund jag är själv så kryper allting fram och attackerar mig, överrumplar mig. Det är jobbigare än någonsin att vara själv då jag varje gång bryter ihop. Men jag vet egentligen inte vem jag skall höra av mig till.  Jag kan sitta i timmar och gråta och skaka för mig själv. Jag minns inte när jag bar på så mycket ilska inom mig. Hela tiden känns det som att jag skulle kunna gå och slå ner någon, vem som helst, för att jag är så förbannad. Hela tiden vill jag bara slå knytnäven i väggen och inte sluta slå förrän det rinner blod från mina händer. Men vad spelar det för roll egentligen. Allting som spelar någon roll är ju vad jag gör, och genom att göra någonting sådant sårar jag andra.

Jag är nog egentigen en ganska bra person. Jag känner inte någon som så gott som alltid sätter andras välmående framför sitt eget. Känner inte en enda person som är så givmild som jag är, som hellre spenderar pengarna på andra så att de mår bra än på sig själv. Jag känner inte heller en enda person som tar så mycket ansvar som jag gör, hjälper till så mycket som jag gör. Men jag kommer inte ihåg när jag senast fick någonting tillbaka.

Jag känner mig osynlig. Verkar nästan som att jag kan stå och skrika utan att en enda person faktiskt skulle höra mig. Jag är fast i en värld som jag hatar, men på samma gång aldrig skulle kunna lämna. Jag minns inte när någon senast sade "jag bjuder", gav mig någonting som jag verkligen uppskattar, tog ett initiativ och gjorde någonting mindre - men som fortfarande betyder så himla mycket för mig. Typ en massage. Sådana här småsaker som faktiskt gör så himla mycket utan att man tänker på det. Men det är som det alltid har varit (och som det förmodligen alltid kommer vara); det är jag som skall hålla omvärlden tillfredställd och om jag mår bra så är väl det ett plus, men egentligen är det ingen som bryr sig. Fan, jag känner mig så jävla meningslös, äcklig, osynlig.

RSS 2.0