21 juni

Idag kommer pappa och Dan, woop woop!!

+


älskade vän

17 juni

Vad är det fel på vissa männisor egentligen? Fattar inte varför det ska vara sån hets runt allting. Vet inte hur man bankar in saker i huvet på någon så att dom får lite självdistans. Vad var det precis som hände? Hahaha, så sjukt patetiskt, och roligt också för den delen. Men bara för att man är en bitter person som tror att man förnedrar en varje gång man kollar på honom eller vad tusan som helst så kan man inte låta det gå ut över kunden och vara förbannad på kunden för att herrn i sig inte fattar nått.  Samma sak varje dag, gotta love HP.

16 juni

Önskar jag var i Umeå så jag kunde krama om min M och gratta henne på både födelsedag och student som firas idag. Får se till att göra det så fort hon eller jag kommer över till respektive länder.

Annars är jag totalt död. Jobbar hårt och mycket tjaffs om skit som är så oviktigt. Förstår inte varför folk inte bara kan göra sitt jobb och sluta gnälla om allting. Känns som att HP borde ha kommit på för länge sen hur man blockar facebook spel och liknande så att folk faktiskt gör någonting istället för att sitta och bygga farmar hela dagarna. Blir less och irriterad då andra får skit för att vissa inte kan göra vad dom ska och då dom tjaffsar emot som tusan när man säger åt dom. Känns som vi sitter på dagis ibland då eget ansvar inte verkar vara en stor del av denna arbetsvardag och man måste påminna och påminna för att saker skall bli gjorda. Nu slutar jag i alla fall och funderar på att antingen fara hem och knapra på en marabou chokladkaka som jag fick tag på när jag var på IKEA sist eller gå på ett leaving pint event som är ikväll för två av mina kollegor som skall flytta tillbaka till Sverige.

15 juni

Nästa tisdag kommer pappa och Dan hit. Tisdag kväll. Och stannar till måndag morgon. Kan inte förklara med ord hur mycket jag längtar. Kommer vara ledig alla dagar så jag kan tillbringa varenda vaken stund tillsammans med världens finaste pappa och lillebror. Sitter och försöker planera vad man kan göra i denna stad men jag kommer inte på så mycket. Den består som mest av pubbar och skräp. Dublin borde bli utnämnd till världens skitigaste stad.

Har dödsångest för att jag missar metaltown i år. Har aldrig kunnat föreställa mig en bättre lineup. Missade sweden rock också som var förra helgen som jag hade lovat mig själv enda sen förra året att jag skall på i år. Vem kom på att jag skall jobba på Irland när det är så många bra festivaler i Sverige i juni? Funderade ett tag på om jag kanske skulle locka över pappa och Dan och åka till England och gå på sonisphere festival där i år. Inte pjåkig lineup där heller. Förstår inte varför alla bra band ska spela på sonisphere utomlands men överge hela festivalturen när dom kommer till Sverige.

Vilket flummigt inlägg det här blev. Men allt för dig M.

RSS 2.0