maj

vill inte ha maj. kan vi inte bara hoppa över maj. hatar maj mer än allt annat. skit drömmar, skit humör, skit tankar och allting bara suger i maj. veckorna innan och efter den 19e maj är de värsta på hela året och det här är tredje året i rad jag kämpar som fan för att hålla mig på banan. redan nu och sen ett par veckor tillbaka. jag vill inte.

chaos

Kaotisk gårdag som verkligen fick mig att inse hur mycket jag bär på mina axlar just nu. Det brast och jag var så nära på att göra saker jag skulle ångrat idag. Måste ta mig härifrån så fort som möjligt. Känslosam dag idag då jag varit på bristningsgränsen hela dagen.

diet

Planerar hårdträning, dieter och viktnedgång i mitt huvud men slutar alltid med en stor chokladkaka och filmtittande i sängen. Hittade bilder på mig själv från en fotografering och började nästan gråta av vad jag såg. Hur fan kan jag tillåta mig själv att se ut såhär? Mår illa av blotta tanken på godis men ligger likt förbannat och sneglar på chokladen som ligger bredvid mig. Hinner som bli less då resultaten av en ändrad livsstil inte kommer på en gång. Efter veckor av joggingturer, intervaller, gympa, step och gym plus en kost utan onyttigheter där pasta, ris, potatis och bröd var borttaget såg man ingen skillnad alls. Gick ner nästan 8 kilo när jag var utomlands och nu har jag snart gått upp allt igen. Helvete säger jag bara.

RSS 2.0