Breath no more



Den mest talangfulla och vackraste kvinnan som vandrar på denna jord. Helt fantastisk.

Godsmack

Då tankar, ansvar och stress kommit ikapp mig har jag fallit pladdask igen. Jag sitter och skakar för att jag fryser så mycket och jag har precis insett att jag mest troligt inte kommer klara skolan. Jag har ingen motivation för att ta tag i alla restuppgifter och restprov jag har sen förra året då jag var sjukskriven och samtidigt har jag ingen som kan hjälpa mig med plugg och putta på mig då jag håller på att ge upp. Samtidigt som jag blir förbannad över att ingen annan kan ta på sig att diska efter middagen eller i alla fall ta bort sin egen skit då vi har varit här och kollat på film så känner jag att ingenting egentligen har förändrats överhuvudtaget.

Istället för att sitta här och skriva en massa oväsentlig skit så ska jag prata med min bästa vän istället och hoppas på att min humör går från att vara skitdåligt till att vara skitbra. Det har en tendens att göra det.

Like

Jag tycker om mitt liv rätt mycket just nu. Påsklovet har spenderats med bara bra saker och jag åker iväg till Paris på söndag och är borta en vecka. Har köpt min bal/student klänning för liiite för mycket pengar, men fin är den. Har gjort bort en skoluppgift som har tyngt ner mig i flera månader nu och har beställt hem massor med alkohol (hårdrocks versionen av absolut vodka, 1 liter jäger och 3 backar öl).. Nu har jag planerat oxfilé middagen inför imorgon och ska cykla iväg och handla. Imorgon skall jag tillbringa kvällen med världens bästa Lina. Kan inte bli mycket bättre det här!

Death trend setta

"Yea it's what I've become that I fear the most I never thought it could get so wrong.
I believe there's a part of me that I cannot beat.
A part of me that I can't defeat.
The side of me that just doesn't belong."

RSS 2.0