my oh my

fick sova ända tills klockan 9 idag. köpte öronproppar och hoppades att det skulle funka. vaknade 4 gånger av att jag tappat dom. mina öron är helt värdelöst små och fan ingenting passar i dom egentligen. får bege mig ut på jakt efter öronproppar för barn eller nått.

drömde att allt var bra och att jag inte gjorde konstiga och onödiga saker utan någon anledning alls. men så är det ju förstås inte. vette tusan vad jag gjorde egentligen och vette fan varför heller. har ingen bra anledning till det alls faktiskt. drygt. vet inte vad som hände. nått som jag uppfattade som obekvämt som blev nått som inte alls hade behövt inträffa och absolut blev ännu mer obekvämt. blir arg på mig själv. verkar som jag har en tendens att strula till saker och ting.

fuck this

bojkottar storbloggares dieter på barnmat och varma koppen och tror bestämt att vara sjuk är sjukt mycket mer effektivt. 3e dagen på enbart bananer och kroppen har totalt noll energi alls. vaknar vid 8 varje morgon av migrän/högljudda jävlar på övervåningen och trycker i mig migrän medicin och sitter i duschen tills varmvattnet tar slut. hatar internet så mycket just nu för att det inte fungerar som det ska. Det blir som drygt i längden då jag varken kan slösurfa eller ladda ner nått. hoppas låsningen i nacken tänker ge sig snart i alla fall så jag slipper sitta som ett tard och knappt kan vrida på huvudet. kanske därför jag har så ont i huvudet hela tiden?...

home

Aldrig sovit så dåligt som jag har gjort i natt. Mardrömmarna har varit helt sjuka och sen kl 5 imorse har jag vridit och vänt mig och sovit lite grann i omgångar. Vaknade med migrän, skakandes och med en rygg och nacke som hade låst sig totalt. Satt mig i duschen, tryckte i mig örtmedicin som ska hjälpa en att sova. Nu orkar jag knappt röra mig alls och jag höll på att svimma på ica. Mår illa och hoppas på att det lilla jag har fått i mig tänker stanna där. Blä, vill sova mera..

it never ends

Irriterar mig fortfarande något otroligt på människor som tidigare stått så nära. Hatar att jag tar det så hårt även fast jag vet att det aldrig kommer bli som tidigare, pga hur jag ser på henne nu och hur jag såg på henne tidigare. Men det stör mig, det gör det. Tänker inte ta någon kontakt, som jag gjort tidigare, utan tänker sitta på avstånd och vara bitter för mig själv istället för att krypa efter någon som inte förtjänar det. Som för tillfället inte ens förtjänar det här inlägget, mina tankar eller någonting annat heller.

RSS 2.0