-

Önskar man kunde stänga av sina tankar och styra sina drömmar. Styra sitt tankesätt och helt enkelt sluta bry sig om saker som egentligen inte är viktiga. Önskar man kunde radera sitt minne och glömma bort saker man inte vill komma ihåg bara genom att tänka att man inte ska minnas det längre. Önskar tekniska saker så som telefon och dator kunde ge fan i att gå sönder 3 dagar innan man flyttar till ett annat land och att pengar kunde rulla in och göra så att man inte har panik dagarna i ända. 
 
Önskar jag kunde sätta ord på min frustration och oro och mindfuck eller vad fan det nu är och prata om det.

!!

Död till alla som kommenterar anonymt. Säger man inte vem man är får man inget veta!

?

Flyttar från Sverige om 5 dagar och jag håller på att få panik. Lägenheten är tömd och städas ur imorgon och sen känns det som det är 1000 saker till jag måste göra och 1000 saker jag kommer glömma och folk jag inte kommer hinna krama om och säga hej då till. Och vem fan flyttar till ett annat land med 1000 kr på fickan? Bara sjukt, Helen.

?

förvirrad. orolig. konstig. gråtfärdig. less. irriterad. arg. omtumlad. borttappad i mina egna tankar. vet inte vad jag ska göra. vet inte vad jag vill göra. vet inte vad jag tror på. vet inte vad jag vill. vet ingenting just nu. vill bara komma på fötter igen.

+

Olagligt många timmar framför tv-spelet, en dålig film och ett par serie avsnitt senare är jag på väg att bli mig själv igen. Tänk vad så lite kan göra så mycket. Tur att jag har världens finaste Malin i mitt liv.

-

Ett leende är smittsamt, precis som lyckan, 
det kvävs två eller mer för en epidemi,
en kärleksvåg.

chaos

Någonting har slagit slint. Tappade fotgreppet totalt och jag vet fan inte varför. Allting känns jobbigt. Känns som att allting går fel, allting är fel. Går runt och är förbannat på allt utan någon anledning alls och har gråten i halsen hela dagarna. Allting skulle vara så mycket lättare om jag bara visste varför. Fattar att det är drygt, att man blir less. Jag är inte dum i huvudet. Jag vet bara inte vad jag ska göra. Jag försöker komma underfun med vad fan det är som är fel men jag vet fan inte. Jag vet inte vad det är som är fel!


Men plötsligt blev något fel. Allting blev fel. Hela min värld och mitt liv gick åt helvete.
Allt är fel. Ingenting är rätt nu. Ingenting är rätt utan dig.

RSS 2.0